Product Launch

Je product lanceren door naar je doelgroep toe te gaan? Hoe jij je product launch tour ook in wil richten, onze brede selectie van mobiele roadshow trailers maken alles mogelijk en zullen de verwachtingen overtreffen.

Je product promoten en de eindconsument trainen, terwijl je de nieuwste innovaties laat zien, kan allemaal in één roadshow worden bereikt. Wat je product ook is, of het nu gaat om kleine apparaten en diensten, of grote industriële machines, elke mobiele faciliteit kan worden uitgerust om live communicatie met je doelgroep tot stand te brengen. Op absoluut elke locatie.

De mobiele showroom is een tool met meerdere uitkomsten. De directe aanpak stelt je in staat je bezoekers je onverdeelde aandacht te geven, elk contactmoment wordt maximaal gebruikt om je merk te promoten of te activeren. Of je nu als doel hebt om te enthousiasmeren en de gewenste doelgroep te inspireren of gewoon om de bekendheid van je product te vergroten, elke roadshow is flexibel qua route, grootte en set-up.

Neem contact met ons op

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact