Marketing roadshows voor een unieke beleving van je merk

Waarom wachten tot je klant naar jou toe komt, terwijl je als merk je doelgroep ook zelf kunt opzoeken? Met een roadshow kun je op iedere locatie een unieke beleving voor je doelgroep creëren. Je bepaalt zelf de juiste sfeer om effectief te communiceren; van productlancering tot training, of van merkactivatie tot beurzen. Wij ondersteunen je in je ambitie om je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en te activeren. Altijd en overal!

Met een roadshow benader jij je doelgroep direct en persoonlijk in haar eigen omgeving. Zo kun je niet alleen gerichter aandacht besteden aan je klant, maar hoef je de aandacht ook niet te delen met andere aanbieders. Door de persoonlijke benadering in combinatie met de beleving welke je creëert maak je gegarandeerd een diepe indruk en blijft de boodschap hangen.

De snelle verplaatsing maakt een roadshow een zeer flexibele marketingtool waarmee je nationaal en internationaal een groot en gericht publiek kunt bereiken. Je bepaalt zelf waar en wanneer je evenement plaatsvindt. Of dit nu middenin een stadscentrum is, direct bij de klant voor de deur of op een andere, uitdagende of indrukwekkende locatie. Je beschikt over zowel een eyecatcher op de weg als op locatie. Zo maak je optimaal gebruik van je marketing budget!

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact