Merkbeleving met een mobile experience center

Een uitgebreide mobiele vloot van mobile experience centers geeft je het perfect platform om je eigen unieke brand experience of activatie te creëren waarmee jij je doelgroep écht bereikt. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgt dat je merk opvalt.

Mobile experience center

Waarom wachten tot de klant naar jou toe komt, terwijl je als merk je doelgroep ook zelf kunt opzoeken met een mobile experience center? Maak een onuitwisbare indruk door met je producten naar je klanten te gaan, zodat zij in contact kunnen komen met jouw merk. Wij helpen je met het creëren van een unieke ervaring voor je klanten: een ervaring die indruk maakt.

Creëer een onvergetelijke ervaring

Nodig je gasten en zakelijke partners uit, bied drankjes en hapjes aan en geef onverdeelde aandacht. Onze mobiele oplossingen kunnen transformeren tot een showroom om producten te ervaren en uit te proberen, een opstelling voor inspirerende demonstraties of zelfs een concerthal. De persoonlijke benadering in combinatie met de beleving die je creëert maakt gegarandeerd diepe indruk.

Bekijk Valeo's mobile experience center

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact