Contact creates impact

In een wereld waarin je wordt overweldigd door een hoeveelheid aan media en online reclame, hoe bereik je de meeste impact op de meest kostenefficiënte manier? Door te focussen op live en persoonlijk contact met je doelgroep. Movico gelooft dat echt contact de perfecte manier is om het bewustzijn van klanten te vergroten en aankoopintentie en merkloyaliteit te versterken.

Product Launch

Je product lanceren door naar je doelgroep toe te gaan? Hoe jij je product launch tour ook in wil richten, onze brede selectie van mobiele oplossingen maken alles mogelijk en zullen de verwachtingen overtreffen.

lees meer

Brand Experience

Een uitgebreide mobiele vloot geeft je het perfecte platform om je eigen unieke brand experience of activatie te  creëren waarmee jij je doelgroep écht bereikt. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgt dat je merk opvalt.

lees meer

Training

Wanneer je je krachten met ons bundelt is alles mogelijk. Of je nu de massa, een specifieke groep, je eigen werknemers of je wederverkopers wilt opleiden of een producttraining wilt geven, wij maken het waar.

lees meer

Exhibitions

Klaar om op te vallen? En je doelgroep exclusief voor jezelf te hebben? Onze bijzondere vloot kan worden ingezet voor veelvoud aan mogelijkheden. Is het exposure voor je bedrijf of producten waarnaar je op zoek bent? Bekijk diverse mogelijkheden zoals een pop-up store, een showroom of een meeting & hospitality lounge. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je beursstand het oog van alle bezoekers trekt.

lees meer

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Projecten

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact