Promotietrailer huren?

Op zoek naar een manier om je doelgroep te bereiken en écht indruk te maken? Kies voor onverdeelde aandacht op een kosten-efficiënte manier door gebruik te maken van een promotietrailer voor je roadshow. Bij Movico kun je terecht voor het huren van een promotietrailer om een onuitwisbare indruk achter te laten bij je doelgroep! Met een wagenpark van meer dan 50 verschillende promotietrailers is er altijd een mobiele oplossing die aansluit bij je behoeften.

Marketing roadshows

Movico is de specialist in de wereld van mobiele event marketing! We ontwikkelde voor meerdere internationale bedrijven en merken een uniek marketing roadshow concept dat een sterke merk exposure combineert met de effectiviteit van persoonlijke communicatie: mobiele visuele communicatie. We verzorgen al meer dan 25 jaar (inter)nationale roadshows met een variabele doorlooptijd en meerdere verplaatsingen per week. Onze vloot van promotietrailers is uitermate geschikt voor de lancering van nieuwe producten of innovaties, het geven van verkooptraining aan je klanten of medewerkers, voor een merkactivatie of het creëren van een unieke merkbeleving.

Onze services

  • Betrouwbaar en gecertificeerd materieel
  • Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
  • Inzet van personeel zonder taalbarrière
  • Planning, aanvraag vergunningen en verzorgen van grensdocumentatie
  • Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
  • Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
  • 24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Unieke beleving

Wij regelen alles voor je, van start tot finish; van concept & design tot project planning en van inrichting en aankleding van interieur en exterieur tot het transport en van douaneformaliteiten tot een persoonlijke ontvangst. Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: een ervaring die indruk maakt.

Bij Movico staat de klant centraal en werken mensen met passie! Daarom mag je van ons de hoogste kwaliteit in dienstverlening verwachten! Wij bieden je een compleet pakket aan creatieve, logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat jij je te allen tijde volledig kunt concentreren op je klanten, gasten en bezoekers.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

contact