Unieke faciliteiten voor sportevenementen

De afgelopen 25 jaar heeft Movico veel ervaring opgedaan onder moeilijke omstandigheden, op bijzondere locaties en met extreem strakke schema’s. We leveren faciliteiten van hoge kwaliteit die jouw organisatie een effectieve oplossing bieden om een sportevenement te organiseren, waar dan ook. Of je nu je sponsors en VIP gasten een gepersonaliseerde hospitality ruimte wilt aanbieden, je pers en media relaties een volledig uitgeruste werkplaats met uitzicht op de wedstrijd of een huldigingspodium of finishboog wilt plaatsen, wij maken het waar.

Sportevenementen hebben meer volgers, fans en kijkers dan ooit. Wij hebben een veelzijdig wagenpark klaarstaan om te zorgen voor de perfecte sport event marketing. Om de warme connectie tussen media, fans en sporters thuis te brengen hebben we precies de juiste set-up voor elk evenement. Van kantoorruimtes en ontvangstruimtes tot een finishboog en perscentrum, wij hebben het.

Elke tijdelijke evenementlocatie is uniek omdat elke locatie een andere tactiek, aanpak en uitvoering vereist. Wij ontwerpen, maken, verplaatsen en bouwen een complete finishlijn of sportdorp. Jij bepaalt hoe je mobiele faciliteit eruit ziet, zodat je voldoende exposure en interactie creëert met de fans die er zijn. Wij voorzien jou van een creatief concept dat past bij jouw sport event marketing activiteiten!

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact