VIP Hospitality

Movico is de specialist op het gebied van mobiele event marketing en bij uitstek aanbieder van mobiele hospitality units. Beleef de prestaties van topatleten op de eerste rang! Een inspirerende en motiverende sportarena is van fundamenteel belang om een sportevenement onvergetelijk te maken. De VIP-lounge moet een sponsor én zijn gasten de ultieme sportbeleving bieden. Representatief, groots en inspirerend, op iedere locatie, van bergtop tot aan zee, en altijd, in zomer en in winter, kunnen wij een persoonlijk VIP beleving optuigen. The sky is the limit!

Meer dan 50 promotietrailers

Met een vloot van meer dan 50 promotietrailers bieden wij voor evenementen van ieder formaat de perfecte ruimte om je gasten te ontvangen. Of je nu een evenement organiseert in de sneeuw, brandende zon of stromende regen, met onze mobiele hospitality units bieden we voor iedere situatie een oplossing.

Afgestemd op jouw behoeften

  • De units zijn representatief, ruim van opzet en sfeervol
  •  Je bepaalt zelf de grootte, de locatie én het uiterlijk voor je mobiele ontvangstruimte; van 40 tot 140m² oppervlak, 1, 2 of 3 verdiepingen, geheel in te richten naar jouw eigen smaak en wensen

Al onze hospitality units zullen de belangrijkste klanten en gasten zeker doen verwonderen, waardoor je merkbeleving en sponsoring worden versterkt.

Unieke beleving

Wij regelen alles voor je, van start tot finish: van concept & design tot project planning en van  inrichting en aankleding van interieur en exterieur tot het transport en van douaneformaliteiten tot een persoonlijke ontvangst. Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: een ervaring die indruk maakt.

Onze services

  • Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
  • Inzet van personeel zonder taalbarrière
  • Planning, aanvraag vergunningen & verzorgen grensdocumentatie en -passages
  • Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
  • Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
  • 24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact