Sport Event Structuren

Elke tijdelijke evenementlocatie is uniek omdat elke locatie een andere tactiek, aanpak en uitvoering vereist. Wees gerust, wij kunnen de complete finishlijn of sportdorp ontwerpen, maken, verplaatsen en bouwen – wat je ook nodig hebt – op elke locatie, waar dan ook.

Finishboog

De finishlijn markeert dat punt waar goed verandert in groots en fantastisch! Het is die unieke, opmerkelijke plek die over de hele wereld wordt herkend. Onderschat de impact van een finishboog niet. Het geeft jou en je sponsoren de ultieme exposure! De boog kan in hoogte en breedte worden afgesteld, waardoor het altijd perfect is voor elke finish, elk formaat en elke locatie.

Mobiel Podium

Het beste moment van een atleet vieren! Waar zou een sportevenement zonder zijn helden en zijn fans zijn? Om de warme connectie tussen toeschouwers en sporters thuis te brengen, heeft Movico precies de juiste set-up voor elk evenement. Kies uit volledige open presentatiestands of overdekte ceremoniestadia – volledig voorzien van een merk natuurlijk – met of zonder LED- en geluidstechnologie. Wat je ook wilt, Movico zal het waarmaken.

Medische Controle

Alle bezoekers worden verzorgd tijdens je evenement, van pers tot sporters, van fans tot crews. Onze mobiele medische kantoren zijn uitgerust met badkamers, kantoren voor de medische staf en een wachtruimte, en alles is UCI-gecertificeerd.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact