Een roadshow inzetten als marketingtool?

Waarom wachten tot je klant naar jou toe komt, terwijl je als merk je doelgroep ook zelf kunt opzoeken met een mobile experience center!? Maak een onuitwisbare indruk bij je doelgroep door deze op te zoeken daar waar die zich bevindt met de roadshow faciliteiten en services van Movico.

Mobiliteit

Mobiliteit staat centraal bij een roadshow. De snelle verplaatsing maakt het tot een zeer flexibele marketing tool waarmee je nationaal en internationaal een groot en gericht publiek kunt bereiken.

Op iedere locatie

Een roadshow faciliteit kan snel worden op- en afgebouwd op iedere gewenste locatie. Je bepaalt zelf waar en wanneer je evenement plaatsvindt. Of dit nu middenin een stadscentrum is, direct bij de klant voor de deur of op een andere, uitdagende of indrukwekkende locaties.

Onverdeelde aandacht

Met een roadshow benader jij je doelgroep direct en persoonlijk in haar eigen omgeving. Zo kun je niet alleen gerichter aandacht besteden aan je klant, maar hoef je de aandacht ook niet te delen met andere aanbieders. Je klant zal zich bijzonder gewaardeerd voelen en de aandacht voor een productpresentatie zal als de ultieme merkbeleving worden ervaren, met zo’n mobile experience center voor de deur.

Unieke beleving

Een marketing roadshow is een op zichzelf staand evenement. Met een roadshow kun je op iedere locatie een unieke beleving voor je klant of de bezoeker creëren. Je bepaalt zelf de juiste sfeer om effectief met uw doelgroep te communiceren, van productlancering tot training, of van merkactivatie tot verkoop. Door de persoonlijke benadering in combinatie met de beleving welke je creëert maak je gegarandeerd een diepe indruk en blijft de boodschap hangen.

Maximaal marketing rendement

Met de inzet van een mobiele roadshow maak je optimaal gebruik van je marketing budget. Je beschikt niet alleen over een eyecatcher op de weg én op locatie. Ook het contactmoment tussen jouw merk of product en je klant is veel intenser en waardevoller. Met gerichte communicatie van je roadshow event kun je veel publiciteit genereren om op locatie te genieten van hoge bezoekersaantallen en lange contactduur met de klant.

Movico - specialist in mobiele event marketing

Met de verhuur van mobiele faciliteiten verzorgen we al meer dan 25 jaar internationale roadshows met een variabele doorlooptijd en meerdere verplaatsingen per week.

Wij regelen alles voor je, van start tot finish; van concept & design tot project planning en van inrichting en aankleding van interieur en exterieur tot het transport en van douaneformaliteiten tot een persoonlijke ontvangst. Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: Een ervaring die indruk maakt.

Ontdek de mogelijkheden

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact