Hospitality trailer

Bij Movico kunt u terecht voor het huren van een hospitality trailer voor uw evenement! Met een wagenpark van meer dan 40 verschillende promotietrailers is er altijd een mobiele oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Movico is de aanbieder van mobiele hospitality units bij uitstek. Met een vloot van meer dan 40 trailers biedt het voor beurzen en evenementen van ieder formaat de perfecte ruimte om gasten te ontvangen. De trailers zijn zowel in hoogte als breedte uitschuifbaar, waardoor ze een ware eye-catcher vormen. Daarnaast ontwikkelde Movico een uniek roadshow marketingconcept dat een sterke exposure combineert met de effectiviteit van persoonlijke communicatie: mobiele visuele communicatie. Met de verhuur van mobiele faciliteiten verzorgt Movico al meer dan 20 jaar (inter)nationale roadshows met een variabele doorlooptijd en meerdere verplaatsingen per week. 


Voor de opdrachtgever wordt alles geregeld: van project planning, interieur & exterieur design en transport tot douaneformaliteiten en een persoonlijke ontvangst. Voor de bezoekers wordt een unieke beleving gecreëerd: Een ervaring die indruk maakt.

- Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
- Inzet van personeel zonder taalbarrière
- Aanvraag vergunningen en grensdocumentatie
- Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
- Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
- 24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Hospitality trailer projecten

Hospitality trailer vloot

Hospitality trailer Medewerkers

Hilde Verberne

Project Manager
hilde@movico.nl
+31 (0)6 2956 1103

MEER INFORMATIE

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

+31 (0)493 316409
info@movico.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk al onze medewerkers
24h du mans 24h du mans Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express