Hospitality unit

Bij Movico kunt u terecht voor het huren van een Hospitality Unit voor uw evenement! Met een wagenpark van meer dan 40 verschillende hospitality trailers is er altijd een mobiele oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Met de verhuur van toonaangevende en functionele hospitality units bieden wij de mogelijkheid om jouw (VIP) gasten op een representatieve en sfeervolle manier te ontvangen.

Of je nu een event organiseert in de sneeuw, brandende zon of stromende regen, met onze hospitality units bieden we voor iedere situatie een oplossing. Ons aanbod is representatief, ruim van opzet en sfeervol. U bepaalt zelf de grootte, de locatie én het uiterlijk van uw mobiele hospitality faciliteit. Van 40 tot 140m² oppervlak, 1, 2 of 3 verdiepingen, geheel in te richten naar uw eigen smaak en wensen.

Hospitality units: hoe creëer je die ultimate sport experience?
Wanneer je een sport evenement organiseert, komen daar veel factoren en partijen bij kijken. VIP gasten dienen op de juiste wijze ontvangen te worden, alles tot in de puntjes verzorgd. Denk hierbij aan:
  -  een hapje & een drankje, of een compleet buffet
  -  een locatie dichtbij het hart van je evenement
  -  een tweede verdieping met uitzicht
  -  beeldschermen in de trailer voor het volgen van het event of geven van presentaties
  -  LED – integratie voor de ultieme beleving zowel buiten
Kortom, vele opties voor het creëren van de ultieme belevenis op gebied van hospitality.

Een premium hospitality look waarbij jou merk eruit springt, of toch een design dat sportiviteit en teamspirit uitstraalt. Of wil je sponsoren en mediapartners ultieme exposure bieden door logo’s weer te geven op de units of transformeren we de hospitality unit om tot het hart van het sportevenement met een eigen huisstijl. LED-integratie biedt de mogelijkheid tot volgen van het event met een hospitality area buiten de faciliteit. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen: Full service van concept tot realisatie
Bij ons staat de hoogste kwaliteit in dienstverlening centraal. Wij bieden je voor het verzorgen van een hospitality area, een compleet pakket aan met betrekking tot design, logistiek, techniek én organisatorisch ondersteuning op locatie, zodat u zich te allen tijde volledig kunt concentreren op uw gasten en bezoekers. De service die wij daarbij verzorgen bestaat o.a. uit:
  -  Betrouwbaar en gecertificeerd materieel
  -  Ontwerp en realisatie van een passend interieur en exterieur
  -  Inzet van personeel zonder taalbarrière
  -  Aanvraag vergunningen en grensdocumentatie
  -  Snelle op- en afbouw voor het bezoeken van meerdere locaties in korte tijd
  -  Perfecte set-up in uitdagende omstandigheden zoals in de bergen en op locaties met weinig ruimte
  -  24-uursservice met operators op locatie voor transport, op- en afbouw en technische ondersteuning

Movico een bekende speler tijdens internationale sportevenementen, zoals Giro d'Italia, Tour de France, Dakar Rally en FIS World Cup Val d'Isère. Met meer dan 20 jaar ervaring is Movico een betrouwbare partner voor organisatoren, sponsoren en mediapartners. Snel, efficiënt, praktisch, professioneel. Geen zorgen, goed georganiseerd. Benieuwd wat voor jouw sportevenement zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op of bel +31 493 316409.

Hospitality unit projecten

Hospitality unit vloot

Hospitality unit medewerkers

Leon Cornelissen

Project Manager Logistics
leon@movico.nl

MEER INFORMATIE

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

+31 (0)493 316409
info@movico.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk al onze medewerkers
Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère 24h du mans 24h du mans Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Classic Express Classic Express