Hulp aan het Elkerliek Ziekenhuis - Movico

Hulp aan het Elkerliek Ziekenhuis

Gepubliceerd op: 31 March 2020

Mooi en heel fijn dat we kunnen helpen!

Om de verwachte grote instroom van Corona-patiënten bij het Elkerliek ziekenhuis aan te kunnen, hebben het Elkerliek, Gigant International bv en Movico de handen ineengeslagen. In minder dan 24 uur hebben we het idee om de capaciteit voor triage en spoedeisende hulp uit te breiden met onze mobiele faciliteiten volledig uitgewerkt en gerealiseerd in nauwe samenwerking met het crisisteam van het Elkerliek.

Nu onze vloot en dus ook de sports events en marketing events letterlijk en figuurlijk geparkeerd staan in Deurne, hebben we onze helpende hand aangeboden aan regionale ziekenhuizen, mochten zij dringend behoefte hebben aan extra capaciteit in deze bizarre en spannende tijd. Ondanks alle toekomstige zakelijke uitdagingen, willen wij maar wat graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen het COVID-19 virus en medici, zorgverleners etc faciliteren om mensenlevens te redden.

Veel dank gaat uit naar Gigant International bv, Kevin Kessels en Stijn Rongen, welke direct hun support gaven door de inzet van hun expertise, materiaal en crew. Zij hebben gezorgd voor de razendsnel ontwerp en opbouw van een rolstoel- en brancard-vriendelijke entree en een verbindingsplatform. Ook zij doen dit geheel belangeloos.

In tegenstelling tot alle andere ‘events’ waarvoor wij mogen werken, hopen wij deze keer oprecht dat onze mobiele faciliteiten niet of nauwelijks gebruikt zullen worden…

Be responsible, let’s unite, help each other and stay healthy!

#moviconews #covid-19 #COVID19NL #coronacrisis #beatcorona #clapforourcarers #youllneverwalkalone #staystrong #letsunite #stayhealthy #helpinghands #medicalunits #medicaltrailers #mobilehospital #mobileeventstructures #mobilefacilities #elkerliekziekenhuis #movico #gigantstagebuilders #supportinkind #dogood #bekind #charity