KLM Urban Trail, verken de wereld te voet - Movico

KLM Urban Trail, verken de wereld te voet

Gepubliceerd op: 8 April 2019

KLM gelooft dat hardlopen de beste manier is om de wereld te ontdekken

– Met het vliegtuig kom je ver, maar rennen brengt je verder –

 

Verken de mooiste steden op een unieke manier. De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Na afloop kun je samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen.

In opdracht van KLM en sportmarketing bureaus Golazo en Triple Double heeft Movico het “KLM Running House” ontwikkeld.

De opdracht was om een totaalconcept te ontwikkelen waarbij de waardes: ‘beleven, delen, faciliteren, toegankelijk, verbinden, oog voor elkaar, allemaal winnaars en duurzaamheid centraal stonden. De binnen- en buitenruimte moesten daarin één geheel vormen waarbij de integratie met het evenement centraal moest staan.

Na het bepalen van de gewenste waarden en richting transformeerden we één van de promotietrailer tot een unieke hospitality unit waarbij de KLM gasten worden ontvangen gedurende de Urban Trail Series.

Uniek in deze set-up is de combinatie van de unit met een stretchtent waarbij er zowel binnen als buiten een prachtig paviljoen gecreëerd is. Het gebruik van kurk, hout en urban elementen voeren de boventoon in het ontwerp.

Afgelopen zondag heeft de kick-off plaatsgevonden van de KLM Urban Trail Series in Amsterdam. We zijn trots op het resultaat en kijken uit naar de komende 12 evenementen van de Urban Trail Series.

 

“Met Movico als partner hebben we de mogelijkheid om KLM & Running lokaal en op een kwalitatieve manier te activeren. We kijken met veel vertrouwen uit naar een langdurige samenwerking voor onze running events.”

- Marjolein van den Berg, Sponsoring Manager KLM -

 

#KLM #Golazo #TripleDouble #runtheworld # KLMRunningHouse #Movico #yougettheglory #movicosportsevent #sportsevent #movicoroadshowmarketing #roadshowmarketing #MovicoOnTour #brandexperience

https://www.urbantrailseries.nl of op Facebook

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Sport Events specialist, Matthijs Smit! Hij vertelt je graag meer over dit gave project.

Stel je vraag aan Matthijs

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact