Maak kennis met onze nieuwe collega's | Ons team | Movico

Maak kennis met je nieuwe collega’s

Jurrian Vorbach

Mijn naam is Jurrian Vorbach en ik ben 33 jaar oud. Ik woon op dit moment samen met mijn vriendin Linda en hond Nera in Baarlo. Sinds 1 april ben werkzaam als Event Operator. Deze functie geeft mij enorm veel uitdagingen op allerlei verschillende vlakken. Mijn hobbies zijn er iets teveel om op te noemen, maar de drie belangrijkste zijn vissen, tennissen en wielrennen. Benieuwd naar meer? Spreek mij gerust aan voor een kopje koffie/thee of een praatje in de kantine!

 

Anneloes Michels

Hoi allemaal, Ik ben Anneloes Michels, 31 jaar en woon samen met mijn vriend Thijs in Deurne. Ik ben sinds begin deze maand jullie kakelverse collega en zal team project management gaan ondersteunen. In mijn vrijetijd hou ik van lekker eten, maar ook lekker eten maken… Ook zul je mij regelmatig in de sportschool of op mijn racefiets vinden en ben ik samen met Thijs druk aan het klussen om de verbouwing van ons huis af te ronden. Ik kijk uit naar alle leuke projecten waar ik mee aan de slag ga en het lijkt mij leuk om jullie allemaal te leren kennen. Tot snel bij Movico!