Exhibitions

Klaar om op te vallen? En je doelgroep exclusief voor jezelf te hebben? Onze bijzondere vloot kan worden ingezet voor veelvoud aan mogelijkheden. Is het exposure voor je bedrijf of producten waarnaar je op zoek bent? Bekijk diverse mogelijkheden zoals een pop-up store, een showroom of een meeting & hospitality lounge. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je beursstand het oog van alle bezoekers trekt.

Maar waarom zou je stoppen? Heb je erover nagedacht om een roadshow te combineren met meer dan één beurs? Onze tools bieden de unieke mogelijkheid om letterlijk net die stap verder te gaan. In plaats van het deelnemen aan slechts één beurs, rijd je gewoon de hele showroom naar de volgende en kun je je bereik uitbreiden zoals nooit tevoren.

Alles kan worden ingesteld op basis van uw wensen en einddoelen, ons veelzijdige team zorgt daarvoor. In samenwerking met Movico geniet je van onze jarenlange ervaring in het organiseren van mobiele evenementen, waardoor een standaard beurs stand wordt omgezet in een privé-podium.

Ons aanpassingsvermogen, flexibiliteit en mobiliteit zorgen ervoor dat er geen problemen op de weg naar succes zijn.

Contact us