Logistiek & Operationeel

#1 Mobiliteit
Mobiliteit staat centraal bij een roadshow. De snelle verplaatsing maakt het tot een zeer flexibele marketing tool waarmee u nationaal en internationaal een groot en gericht publiek kunt bereiken.
#2 Op iedere gewenste locatie
Een roadshow faciliteit kan snel worden op- en afgebouwd op iedere gewenste locatie. U bepaalt zelf waar en wanneer uw evenement plaatsvindt. Of dit nu middenin een stadscentrum is, direct bij de klant voor de deur of op andere uitdagende binnen en buiten locaties.
#3 Onverdeelde aandacht
Met een roadshow benadert u uw doelgroep direct en persoonlijk in haar eigen omgeving. Zo kunt u niet alleen gerichter aandacht besteden aan uw klant, maar hoeft u de aandacht ook niet te delen met andere aanbieders.
#4 Unieke beleving, diepe indruk
Door het evenementachtige karakter van een roadshow kunt u op iedere locatie een unieke beleving voor klant of bezoeker creëren. U bepaalt zelf de juiste sfeer om effectief met uw doelgroep te communiceren, van voorlichting tot verkoop. Door de persoonlijke benadering maakt u een diepe indruk en blijft de boodschap langer hangen.
#5 Maximaal marketing rendement
Met een roadshow maakt u optimaal gebruik van uw marketing budget. U beschikt over een eyecatcher op de weg én op locatie. Rondom het evenement kunt u veel publiciteit genereren om op locatie te genieten van hoge bezoekersaantallen en lange contactduur met de klant.

Logistiek & Operationeel

Van de meest extreme (ver)plaatsingen in de hooggebergtes van Argentinië en Chili tot de uitgestrekte vlaktes in Rusland en Turkije. Onze Operations Coördinators zijn uw steun en toeverlaat op locatie en verzorgen het transport en de op- en afbouw van uw mobiele faciliteit.

Met een flexibele hands-on mentaliteit treden zij bovendien op als gastheer richting uw klanten en relaties en nemen promotionele, technische en/of catering ondersteunende activiteiten uit handen.

Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Classic Express Classic Express Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère
Naar beneden scrollen