Trainingscentrum

Wanneer je je krachten met ons bundelt is alles mogelijk. Of je nu de massa, een specifieke groep, je eigen werknemers of je verkopers wilt opleiden of een producttraining wilt geven, wij maken het waar.

Demonstreer producten

Op zoek naar een manier om de fijnere details van jouw product te demonstreren en tegelijkertijd écht impact maken op jouw doelgroep? Onze roadshow faciliteiten maken het mogelijk je doelgroep direct en persoonlijk in haar eigen omgeving te benaderen. Perfect als je op veel verschillende locaties een producttraining wilt geven. Jij bepaalt waar en wanneer je evenement plaatsvindt; middenin een stadscentrum of direct bij de klant voor de deur.

Train bezoekers

Een mobile academy is de perfecte oplossing als je trainingsessies wilt geven op verschillende locaties. Onze units kunnen volledig transformeren tot een mobiele trainingsruimte waarin jouw nieuwste producten en innovaties centraal staan. Wij zorgen ervoor dat de trailer zowel op locatie als op de weg een unieke uitstraling heeft, waardoor er onuitwisbare indruk op je doelgroep wordt gemaakt.

Verbeter interne communicatie

Maak een informatieve congresopstelling waarbij jouw werknemers en verkopers je product echt leren kennen. Voor een netwerk- of bedrijfsevenement bieden we uitstekende vergaderruimtes of hospitality lounges. Onze roadshows zijn een geweldige manier om de interne communicatie van je bedrijf te verbeteren, waardoor alle betrokken het perfecte beïnvloedteam worden.

Train je werknemers. Leid je bezoekers op. Laat je merk echt in contact komen met je publiek.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact