MeetTeamMovico | Lisan Thommassen; HR Specialist bij Movico - Movico

MeetTeamMovico | Lisan Thommassen; HR Specialist bij Movico

Gepubliceerd op: 15 January 2023

Dit is Lisan. Een gepassioneerde, enthousiaste en vooral onwijs gemotiveerde collega. Wonend in het pittoreske Hegelsom in Limburg, liefhebber van tennis en voetbal en in haar vrije tijd partime hobby bakster!

Lisan vertelt graag waar zij zich zoal mee bezighoudt en wat haar leukste Movico-momenten zijn: “Inmiddels ben ik iets meer dan een jaar werkzaam binnen Movico als HR Specialist. Een ontzettend mooie functie waarin ik iedere dag met én voor mijn collega’s aan de slag ga om het beste in ze naar boven te halen! Op dagelijkse basis werk ik samen met collega’s van allerlei verschillende afdelingen en juist dat maakt mijn werk zo leuk; elke collega heeft zijn eigen verhaal, elke afdeling heeft zijn eigen uitdagingen en elke dag leert iemand mij wel weer iets nieuws over de wondere wereld van mobiele sport- en marketingevenementen.”.

 

“Zelf ben ik een geboren en getogen Limburgse, wat nog wel eens voor een leuke discussie zorgt met al die Brabantse collega’s om me heen. Gelukkig compenseer ik dat dan wel weer een beetje doordat ik een fanatiek aanhanger ben van PSV. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel in de keuken te vinden waar ik allerlei nieuwe recepten uitprobeer en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.

Wanneer ik terugkijk op mijn eerste jaar binnen Movico kan ik een heel lijstje met mooie en leuke herinneringen opschrijven. Zo vond ik het bijvoorbeeld ontzettend leuk om een dagje mee te werken op de Technische Dienst waarbij ik onder wagens ben gekropen om deze te smeren, platen heb vastgeschroefd en heb geholpen om een trap te renoveren. Maar daarnaast zijn er nog tal van zaken waar ik echt met een grote glimlach op terug kijk!”.

De passie waarmee Lisan haar werk doet, valt ook op bij collega’s. Zo zegt Hilde het volgende: “Lisan heeft passie voor haar vak en dat zie je iedere dag terug. Gedreven om collega’s te helpen op de beste passende manier invulling te geven aan hun werk en zo staat ze ook echt voor iedereen klaar! Bij Lisan kun je altijd terecht met je verhaal en dat maakt haar een hele fijne collega!”

Daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Dankjewel Lisan, op nog vele jaren mooie samenwerking!