MeetTeamMovico | Remco Baan; Event Operator bij Movico - Movico

MeetTeamMovico | Remco Baan; Event Operator bij Movico

Gepubliceerd op: 27 November 2022

Dit is Remco. Een gepassioneerde, enthousiaste en vooral onwijs sociale collega én familieman. In 2019 heeft deze parttime Brabander zijn carrière een nieuwe kick-start als Event Operator gegeven. Sindsdien zorgt hij ervoor dat onze mobiele transformers veilig van A naar B komen en er op locatie spik en span bijstaan.

Remco vertelt graag waar hij zich zoal mee bezighoudt en wat zijn leukste Movico-momenten zijn: “Wonende in de Achterhoek in het prachtige Dinxperlo was het 4 jaar geleden tijd voor iets anders. Met een verleden in de commerciële wereld besloot ik om mijn talenten bij Movico als Event Operator vorm te gaan geven. En ondanks het missen van Brabantsbloed, bevalt mij die keuze tot op de dag van vandaag nog erg goed!

 

Na een korte introductie met alle collega’s, werd ik op mijn tweede werkdag meteen in het diepe gegooid. Zo reisde ik samen met een aantal andere Event Operators én een enorme truck & event trailer naar Italië af om daar de hospitality voor de Giro te verzorgen! Dit was voor mij ook direct mijn eerste ervaring in de wereld van sport events buiten Nederland. Na een aantal fantastische, maar zeker ook zware dagen door het Italiaanse landschap, stond direct de volgende uitdaging voor de deur: 3 weken touren voor één van de meest bekende wielerrondes in Frankrijk.”.

En bovenstaande is nog maar het begin… Inmiddels heeft deze doorgewinterde Event Operator al vele kilometers en projecten op zijn teller staan. “Hoewel ieder project bij Movico zijn charme heeft, zijn mijn mooiste herinneringen toch wel de diverse Wielrenklassiekers, Dakar in Saudi Arabië, 24H Le Mans en Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het avontuur, de verscheidenheid aan leuke, fijne collega’s, de bedrijfscultuur en mooie projecten maken dat ik telkens weer met een glimlach terug naar mijn gezin in de mooie achterhoek rijd.’’.

Dat is dan ook waar Remco in zijn vrije tijd veel energie in steekt: “Mijn lieve partner, kinderen en hond staan écht op de eerste plek. Zo probeer ik op de momenten dat ik thuis ben het huishouden over te nemen, leuke dingen te doen met mijn gezin en lekker te wandelen met mijn hond. Én als er dan nog tijd overblijft dan pruts ik graag aan mijn oldtimers om deze rijdend op de weg te houden en geniet ik op zijn tijd graag met vrienden van een leuk feestje.”.

De passie waarmee Remco zijn werk doet, valt ook op bij collega’s. Zo zegt Kevin Werts het volgende: “Als Remco zegt ‘het komt in orde’, dan weet ik ook dat ik iets los kan laten en hij het gewoon regelt. Voor mij als projectmanager is dat erg prettig, want zo kan ik mij op andere prio’s focussen…”.

Daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Dankjewel Remco, op nog vele jaren mooie samenwerking en veilige kilometers op de weg!