Mobiel vaccinatiecentrum voor OTTO Work Force! Lees het artikel | Movico

Mobiel vaccinatiecentrum voor OTTO Work Force

Gepubliceerd op: 13 July 2021

In slechts 1 week hebben wij onze Expo Trailer omgebouwd tot een mobiel vaccinatiecentrum voor onze opdrachtgever OTTO Work Force.

GGD Limburg-Noord en OTTO Work Force hebben de krachten gebundeld om arbeidsmigranten in de regio te vaccineren. Dit doen zij met onze Expo Trailer, die zal dienen als mobiel vaccinatiecentrum.

Met dit initiatief willen zij de drempel tot vaccineren voor arbeidsmigranten verlagen en de vaccinatiegraad in Nederland verhogen. Arbeidsmigranten wonen, werken en verplaatsen zich vaak in groepen, daarom is het voor deze groep cruciaal om gevaccineerd te worden.

 

Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force is blij met het initiatief: “Voor OTTO is vaccinatie van onze medewerkers een uitermate belangrijk punt. Juist daarom gaan wij actief naar de arbeidsmigranten toe.”.

De mobiele vaccinatie-truck gaat in de regio Limburg-Noord de verschillende woonlocaties af waar arbeidsmigranten verblijven. Niet alleen de medewerkers van OTTO Work Force zijn welkom maar ook de internationale medewerkers van andere bedrijven in de regio. Ondertussen weten ook andere werkgevers voor arbeidsmigranten de weg naar de GGD te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag aan onze roadshow specialist, Noud van de Mortel! Met meer dan 12,5 jaar aan ervaring, kan Noud al je vragen beantwoorden én verteld hij je graag over de mogelijkheden van een marketing roadshow.

Stel je vraag aan Noud