Nieuws over Movico
& Movico in het nieuws!

Blijf op de hoogte van onze meest recente ontwikkelingen en avonturen

Product launch tour? Huawei doet het!

Gepubliceerd op 03 januari 2018

Je nieuwste producten lanceren bij klanten voor de deur in je eigen unieke experience center…Wie wil dat nu niet? Kijk samen met ons terug op een geslaagde Huawei 2017 roadshow. 

Lees verder >>

10 jaar Classic Express!

Gepubliceerd op 29 september 2017

Tijd voor een feestje! Op 1 oktober 2017 bestaat de Classic Express 10 jaar en is daarmee de langst toerende roadshow in de geschiedenis van Movico. Al 10 jaar zijn we samen met het Prinses Christina Concours wekelijks onderweg naar basisscholen door heel Nederland om jonge kinderen kennis te laten maken met muziek. En met een mooi resultaat; inmiddels hebben al meer dan 100.000 kinderen genoten van een unieke beleving in de rijdende concertzaal. 

Lees verder >>

On tour met Mycronic: when passion meets innovation

Gepubliceerd op 29 juni 2017

Mycronic, ontwikkelaar van wereld-leidende productie apparatuur voor de elektronica en display productie branche, startte begin juni een Europese product launch tour om de nieuwste apparatuur te presenteren en demonstreren bij haar klanten voor de deur.

Lees verder >>

On tour met Samsung: optimaal bereik door persoonlijke benadering

Gepubliceerd op 01 juni 2017

Waar veel bedrijven nog kiezen voor een beurs of conferentie om (potentiële) klanten te informeren, koos Samsung er wederom voor om haar klanten persoonlijk te benaderen. Maar liefst vier verschillende units werden stuk voor stuk getransformeerd tot mobiele showroom, trainingscentrum en demonstratieruimte in één. Zo gingen Samsung White & Brown Goods de weg op, maar ook Samsung Display verlengde haar tour door Europa. 

Lees verder >>

Beleef techniek in de regio Helmond- De Peel tijdens de Dutch Technology Week!

Gepubliceerd op 18 mei 2017

In de Brainport Regio wordt van maandag 15 tot en met zaterdag 20 mei voor de zesde keer de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd. Tijdens deze week staan de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen centraal. Als techniekregio bij uitstek heeft de regio Helmond/De Peel tijdens de DTW een interessant programma.

Lees verder >>

Blik op de toekomst: 3 trends in de wereld van Sports Events

Gepubliceerd op 09 mei 2017

Met ruim 20 jaar ervaring is Movico een grote speler binnen de wereld van de Sport Evenementen. Mobiele faciliteiten op het gebied van pers, hospitality, jury, en kantoren worden vanwege flexibiliteit vaak ingezet om een tijdelijke evenementenlocatie in te richten. Zo ondervindt ook Eric Kersten, eigenaar van The Organizing Connection. Samen wierpen we een blik op de toekomst, naar nieuwe trends & ontwikkelingen.

Lees verder >>

Esdec & SolarEdge: Smart Solar Innovation Tour

Gepubliceerd op 07 april 2017

Begin dit jaar lanceerde Esdec, leverancier van professionele montagesystemen voor zonnepanelen, de Smart Solar Innovation Tour door Nederland en België in samenwerking met SolarEdge. Met als doel de nieuwste systemen bij zoveel mogelijk wederverkopers te introduceren,  werd de Expo Mobile 06 volledig getransformeerd tot unieke showroom met demonstratiemogelijkheden.  

 

Lees verder >>

International specialist in mobiele event marketing MOVICO opent kantoor in het Verenigd Koninkrijk

Gepubliceerd op 07 april 2017

Met ingang van 1 april heeft Movico een commercieel kantoor geopend in het Verenigd Koninkrijk. Movico heeft zijn basis in Manchester gevestigd, in het hart van het Verenigd Koninkrijk, waar Tim Newton Movico UK Ltd zal vertegenwoordigen. Deze belangrijke mijlpaal is een teken van Movico’s ambitie om te groeien en de internationale markt voor live communicatie events verder te vertegenwoordigen.

Lees verder >>

Back on track: kick-off van het sportseizoen

Gepubliceerd op 17 maart 2017

Afgelopen winter heeft de tijd bij Movico niet stil gestaan en is er hard gewerkt achter de schermen. De mobiele units zijn allemaal weer een grondige check ondergaan om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. Een aantal faciliteiten onderging zelfs een heuse transformatie om de klant ook dit jaar weer te verrassen.

Lees verder >>

"Accelerating ambitions" met Dimension Data in Zuid-Afrika

Gepubliceerd op 13 februari 2017

Movico verlegde haar grenzen eerder al van Europa naar o.a. Noord- en Zuid-Amerika en Rusland. Een nieuwe stap was het verzorgen van hospitality en merk-activatie tijdens een aantal trans-Atlantische stop-overs een aantal jaren geleden. Begin dit jaar mocht weer een nieuwe mijlpaal aan het lijstje toegevoegd worden, namelijk een roadshow in Zuid-Afrika.

Lees verder >>
Samsung roadshow Samsung roadshow Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère