Arctic Race blijkt succesvolle nieuwe wielerkoers

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 15 november 2013

In augustus van dit jaar heeft voor de eerste keer misschien wel ’s werelds mooiste wielerwedstrijd plaatsgevonden: The Artic Race of Norway. Deze tocht wordt gereden in het noordelijke poolgebied van Noorwegen bij de Lofoten eilanden. De organisator van dit evenement is A.S.O. bekend van onder andere Tour de France, Parijs Nice en Dakar Rally.

Prachtige omgeving met functionele faciliteiten

Uitgerust met een huldigingspodium, een pers unit voor de journalisten, een hospitality unit en de finishboog hebben we maar liefst 6000 kilometers afgelegd. Dat komt in de buurt van de in totaal gereden afstand tijdens de Tour de France! Vanwege de magnifieke omgeving mag het duidelijk zijn dat dit absoluut geen straf was voor onze operators.

Toekomst

De komende twee jaren is Movico wederom van de partij. Verwacht wordt dat de koers komend jaar nog betere renners en teams zal aantrekken vanwege het succes van de afgelopen editie.

Classic Express Classic Express Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow