Back on track: kick-off van het sportseizoen

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 17 maart 2017

Afgelopen winter heeft de tijd bij Movico niet stil gestaan en is er hard gewerkt achter de schermen. De mobiele units zijn allemaal weer een grondige check ondergaan om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. Een aantal faciliteiten onderging zelfs een heuse transformatie om de klant ook dit jaar weer te verrassen.

Het startsein van het wegwielrennen werd dit jaar gegeven door ‘Omloop het Nieuwsblad’ in Gent. De eerste van de 6 Vlaamse klassiekers werd door zowel mannen als vrouwen gereden. Na een succesvolle eerste inzet van het Mobile Podium XL, een verbrede versie van het standaard podium bij Ronde van Vlaanderen 2016, werd dit jaar het Mobile Podium XL ook ingezet tijdens Omloop het Nieuwsblad. Eindresultaat: een imposant en ruim huldigingspodium volledig in de gewenste huisstijl.

Next stop: Strade Bianche. Na afloop van Omloop het Nieuwsblad werd diezelfde Pers Unit samen met het Mobile Podium direct klaargestoomd voor deze mooie voorjaars koers in Italië. Vanwege de verschillende huisstijlen van iedere koers, wordt met een lokale partij de branding op locatie aangepast.  De combinatie vervolgt haar koers namelijk naar de daaropvolgende klassiekers Tirreno – Adriatico en Milano – San Remo

Komende maand zullen de Vlaamse Klassiekers als Dwars door Vlaanderen, Scheldeprijs en de Ronde van Vlaanderen kort op elkaar volgend door het Belgische landschap rijden. Eind maart zijn we actief bij Driedaagse de Panne, waar de finishlocatie voorzien wordt van een van onze hospitality faciliteiten. Vanaf april zullen onze mobiele units zich verder door Europa verspreiden, om ook daar een scala aan (tijdelijke) evenementenlocaties te faciliteren. Benieuwd welke!? Houd ons in de gaten!

Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Val d'Isère Val d'Isère Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia