Classic Express als miniatuur

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 30 mei 2014


Op woensdag 28 mei is in de Rotterdamse miniatuurstad Miniworld een miniatuurversie onthuld van de Classic Express, de enige rijdende concertzaal ter wereld van het Prinses Christina Concours. Vanaf die dag zal de Classic Express permanent aanwezig zijn in Miniworld. Directeur Mark Vondenhoff en oud-wethouder van Cultuur van Rotterdam, Antoinette van Laan, hebben de onthulling uitgevoerd.

Movico rijdt al bijna zeven jaar langs de Nederlandse basisscholen met de Classic Express, een vrachtwagen die kan worden uitgeschoven tot een concertzaal. Aan boord treden prijswinnaars van het Prinses Christina Concours op om kinderen te laten kennismaken met muziek. Inmiddels hebben ruim 80.000 bassisschoolleerlingen genoten van een concert in de Classic Express.

Concerten voor bezoekers Miniworld
Ter gelegenheid van de plaatsing in deze miniatuurstad, stond de echte rijdende concertzaal op donderdag 29 mei a.s. (Hemelvaartsdag) bij Miniworld voor de deur. Bezoekers van Miniworld kunnen op Hemelvaartsdag een gratis concert bijwonen in de Classic Express.

Kijk voor meer informatie over Miniworld Rotterdam op www.miniworldrotterdam.com.

Giro d'Italia Giro d'Italia Flanders Classics Flanders Classics 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow