Clyde Bergemann Clean Energy Roadshow Europa

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 01 juni 2015

De Clyde Bergemann Power Group, een wereldwijd toonaangevend en innovatief bedrijf ten dienste van de energieopwekking en basismateriaalindustrie, is onlangs een 10-weken durende Europese Roadshow gestart door heel West-Europa. Na de zomer zal het bedrijf ook door Scandinavië en Oost-Europa toeren voor nog eens 10 weken. Het doel van dit marketing initiatief is om waardevolle contactmomenten met hun klanten te creëren op diens eigen locatie, een van de belangrijkste redenen waarom een roadshow het perfecte instrument is om jezelf te onderscheiden van de concurrentie.

Na de eerste dagen toeren door Spanje, is Claudia Denniger, Global Marketing Manager bij Clyde Bergemann, zeer enthousiast over het concept van een roadshow: "16,5 meter indrukwekkende Clyde Bergemann branding op wielen! Onze klanten zijn onder de indruk dat we een bezoek brengen aan hun fabriek met deze enorme truck en een op maat gemaakte presentatie op basis van hun specifieke behoeften voorbereiden."

Onze Mobile Expo 06 is voor de gelegenheid omgetoverd tot een mobiele showroom. Dankzij de snelle set-up tijden van de trailer zal de roadshow in staat zijn om meerdere locaties per dag te bezoeken. Pedro Fernandez, Sales Manager bij Clyde Bergemann, en verantwoordelijk voor het uitvoeren van de roadshow in Spanje: "De klant was graag bereid om een aantal collega's aan boord te brengen ter ondersteuning van een push en pull strategie: het pushen voor investeringsgeld aan de ene kant, terwijl haar collega's van de mechanische afdeling haar ondersteunen met een pull van de andere kant. Mensen zijn erg positief over ons bezoek."

Ter afsluiting van de feedback van de eerste indrukken van Clyde Bergemann, schreef Claudia Denniger aan Movico: "Dank aan iedereen die ons heeft gesteund om op tijd klaar te zijn en ons de weg op te krijgen!"

Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans