De roze invasie: Giro d’Italia 2016 - Big Start in Nederland

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 03 mei 2016

Hoewel Movico alweer voor het 11e  jaar de weg op gaat voor RCS Sport, de organisator van o.a. de Giro d’Italia, vindt de Big Start pas voor de 3e keer in Nederland plaats. Nadat Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem gepasseerd zijn, zal Movico tevens paraat staan bij de Italiaanse etappes met een 2e konvooi.

Giro2016

Bij de vertreklocaties van de Nederlandse etappes zal Movico aan de start verschijnen met een hospitality unit voor de ontvangst van de VIP-gasten en een podium voor de presentatie van de renners en het ondertekenen van de startlijst. 
De finishlocaties worden ingericht met een persaccommodatie voor het live verslaan van de etappes op radio en TV, de finishboog en het huldigingpodium, de faciliteit voor de dopingcontrole, 4 grote zittribunes voor gasten van de organisatie en een 3 verdiepingen tellende hospitality unit voor VIP’s.

Parallel aan de Big Start zullen een pers-unit en twee hospitality units richting Zuid-Italië vertrekken, om daar aanwezig te zijn op de 18 Italiaanse finishlocaties.

Vanaf deze week zal een deel van de Movico -vloot langzaamaan roze kleuren. Volg ons via social media voor foto’s van deze metamorfose en natuurlijk de etappes!

Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans