De wereld over met onze trans-Atlantische units!

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 11 augustus 2014

Trans-Atlantische Units

Op dit moment wordt er in samenwerking met Communits de laatste hand gelegd aan een nieuwe mobiele oplossing waarmee we de hele wereld over gaan. Nu zijn we voor enkele klanten al onderweg op andere continenten, maar met deze oplossing wordt het ‘veroveren’ van de wereld of bedienen van wereldwijde opdracht nog eenvoudiger en sneller.

De wereld over in stijl
Het paviljoen heeft voor de verandering  geen wielen, maar wordt als 2 standaard 40 voets containers overzees vervoerd. Op deze manier behoren trans-Atlantische overtochten en railtransport ook tot de mogelijkheden. Het totale bouwwerk telt 2 etages en heeft een totale oppervlakte van 345 m². Uniformiteit is met deze oplossing voor al onze klanten wereldwijd gegarandeerd geheel in eigen stijl en vormgeving.

VIP experience
Deze nieuwe mobiele oplossing kan op events uitstekend dienst doen als VIP hospitality, presentatie of experience centre. In één dag is deze blikvanger opgebouwd om uw relaties in stijl te ontvangen. Binnenkort presenteren we dit nieuwe concept in Zuid-Spanje, waarna het de wereld over zal reizen voor een mondiaal en prestigieus zeilevenement als fraai en smaakvol ingerichte VIP area. 

Meer foto's volgen snel als de productie gereed is.

Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère