Een kijkje in de keuken van…Dimension Data - Big data truck

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 01 juli 2016

Dimension Data is official technology partner van A.S.O. (Amaury Sport Organisation). In 2015 heeft Movico de Mobile Office ingericht als data center voor het Tech Team. Dimension Data  heeft in opdracht van A.S.O. een fietsanalyseplatform ontwikkeld, dat met behulp van zogenaamde ‘trackers’ onder de zadels van iedere wielrenner, informatie verzameld. 

Dit jaar is Movico wederom een mooie samenwerking met Dimension Data aangegaan en is de Expo Trailer ingericht als data center. Informatie wordt verzameld, geanalyseerd en ten slotte gedeeld met wielerfans, commentatoren, omroepen en media.

Er is in deze trailer voldoende ruimte voor werkplekken. Om camerabeelden vanuit zoveel mogelijk hoeken te kunnen weergeven, zijn 3 wanden volledig voorzien van Tv-schermen. Deze schermen zijn vanuit de bureaus separaat te bedienen. De techniek hierachter komt samen in de, speciaal voor deze klant gecreëerde, serverruimte.

Naast office functie, heeft de trailer een zeer uitnodigend karakter vanwege het terras en glas pui aan de voorzijde. De trailer wordt hierdoor niet alleen toegankelijk voor medewerkers, ook (VIP) gasten en andere bezoekers zien hierin het uitnodigend karakter.

Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow