Herfst races, mede mogelijk gemaakt door..

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 30 september 2016

Na een enerverend seizoen vol met wielerkoersen, rest team Movico nog een laatste  taak. Waar de voorjaarsklassiekers het seizoen openen, worden ter afsluiting van het seizoen in Italië de 3 najaarsklassiekers: Milano Torino, Gran Piemonte en Il Lombardia, gereden. 

Operator Ruud Beerten heeft hierbij de eer de combinatie van een Pers Unit en een Mobiel Podium tussen deze mooie locaties te verplaatsen. “Iedere locatie is vaak anders, dat maakt het faciliteren van sport events zo leuk, maar ook zeker een uitdaging”, aldus Ruud. Naast deze objecten plaatst operator Tjerk van der Laan bij de ronde van Lombardije een extra Multi hospitality trailer, ten behoeve van de velen VIPS op locatie.

Voor de verslaggeving van sport events kan naast Pers Units ook een van onze Road Expo trailers worden ingezet. Tijdens Tour of Croatia werd deze faciliteit gebruikt als support trailer en verzamelplek voor alle beeldregistratie. Ook werden hier de film-motoren in vervoerd die de race vastlegden.

Net als bij een Roadshow of Exhibition, vraagt de plaatsing en opbouw van de faciliteiten om een zekere kennis en ervaring. Onze operators zijn zeer ervaren in het plaatsen en opbouwen van de trailers, zelfs op de moeilijkste locaties. 

“Bij sport events ben je onderdeel van een team, met als doelstelling het soepel laten verlopen van het event zelf. Een compliment van de klant en een stralende top 3 op het podium is dan de mooiste beloning die je je kunt wensen”, aldus Ruud.

Voor meer inspiratie en informatie over onze sportfaciliteiten, neem gerust een kijkje bij onze projecten

Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express