Huawei 2014 Roadshow

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 18 april 2014

Huawei Roadshow 2014

Huawei Europe bouwt aan een wereld die meer in verbinding staat. Dat doet ze door netwerk- en communicatiesystemen aan te leggen voor zowel profit- als non-profit organisaties. Maar Huawei gaat ook letterlijk in gesprek met haar relaties tijdens de Huawei Roadshow. Ze vinden het van groot belang dat hun diensten aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de klant. Om dat te onderzoeken gaan ze een jaar lang toeren door Europa en is de Demo Truck te vinden in onder andere Denemarken, Noorwegen, Griekenland, Roemenie, Polen, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk.

Complete restyling
In twee maanden tijd hebben wij de bestaande Demo Truck compleet gestript, van branding voorzien en opnieuw ingericht naar een ontwerpvoorstel van één van onze vaste designers. Naast het samenbrengen van mensen en ideeën is de roadshow er ook op gericht de laatste producten en communicatieoplossingen onder de aandacht te brengen. Vanaf 1 april 2014 is een van onze operators van start gegaan en zullen we zeker één jaar lang met deze innovatieve mobiele showroom gaan toeren. 

Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia