IHC Merwede op de Intermat Paris

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 02 april 2015

Royal IHC is de wereldwijde marktleider in de gespecialiseerde maritieme sector voor efficiënte bagger- en mijnbouw schepen en apparatuur, en leverancier van innovatieve schepen en materieel voor offshore constructie. En juist deze boodschap wil het bedrijf overbrengen op de bezoekers van de Intermat in Parijs, een specialistische beurs voor bouw en techniek, gehouden van 20 – 25 april 2015. In Movico vond zij een totaalleverancier voor dit project.

 IHC Merwede Giant Expo 02 Exhibition Trailer Intermat 2015
Blikvanger van formaat
Aangezien de Intermat slechts eens per 3 jaar wordt georganiseerd, is het van groot belang voor deelnemende bedrijven om goed voor de dag te komen. Tijd om op te vallen dus! De mobiele beursstands van Movico zijn dé eyecatchers bij uitstek om zelfs op de grootste beursterreinen alle aandacht te trekken. Onze Giant Expo 02, een faciliteit met 2 verdiepingen, een totaal vloeroppervlak van 140m2 en een capaciteit van meer dan 150 personen, is voor deze gelegenheid geïntegreerd in een indrukwekkende beursstand met een professionele en opvallende uitstraling die in de wijde omtrek te zien is met vlaggen tot 12 meter hoogte, een terras, lounge hospitality area, demonstratieruimtes, en vergaderruimtes.

IHC Merwede - Nieuw LogoVoor IHC Merwede de perfecte verschijning om haar nieuwe bedrijfsonderdeel te presenteren, de samenvoeging van 4 business units tot één geheel met een nieuwe naam en een nieuw logo: ICH IQIP.

Één aanspreekpunt
Het bedrijf wilde voor deze beursdeelname een partner in de arm nemen die de gehele organisatie en uitvoering uit handen zou nemen. Bij Movico profiteert IHC Merwede optimaal van onze alomvattende service met het one-stop shopping concept. Alles wordt geregeld voor de klant, van het ontwerp en de materiaalkeuze, tot het leveren van de faciliteit, het transport, en zelfs de catering tijdens het event.

IHC Merwede Giant Expo 02 Exhibition Trailer Intermat 2015

Huawei Huawei Classic Express Classic Express Flanders Classics Flanders Classics 24h du mans 24h du mans Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia