International specialist in mobiele event marketing MOVICO opent kantoor in het Verenigd Koninkrijk

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 07 april 2017

Met ingang van 1 april heeft Movico een commercieel kantoor geopend in het Verenigd Koninkrijk. Movico heeft zijn basis in Manchester gevestigd, in het hart van het Verenigd Koninkrijk, waar Tim Newton Movico UK Ltd zal vertegenwoordigen. Deze belangrijke mijlpaal is een teken van Movico’s ambitie om te groeien en de internationale markt voor live communicatie events verder te vertegenwoordigen.

CEO / aandeelhouder Rogier Wentink; “Precies één jaar na de overname van Movico, voegen we een nieuw hoofdstuk toe aan het reeds succesvolle verhaal van Movico. De internationalisering van Movico staat in lijn met onze groeistrategie en ambitieuze doelstellingen. We zijn er absoluut van overtuigd dat Tim Newton zal bijdragen aan de succesvolle uitrol van onze internationale plannen”.

Directeur Marketing & Commercie Stefan Aspers; “Wij geloven sterk in het internationale groeipotentieel van ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat er veel kansen liggen in de Britse markt en met Tim Newton hebben we een zeer ervaren business development manager aan boord. Met zijn bewezen track record zal hij de uitbreiding van Movico, met in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijven die de ambitie hebben om verbinding te maken met hun doelgroep, hen te betrekken en aan te zetten tot actie, via live communicatie evenementen zoals roadshows en tentoonstellingen, leiden.”

Tim Newton, Business Development Manager, Movico UK; “Ik ben verheugd om de verantwoordelijkheid van deze toonaangevende spannende onderneming op mij te mogen nemen. Vanuit mijn ervaring in de markt was ik al bekend met Movico’s aanzien met betrekking tot het leveren van consistente, hoogwaardige belevingen, ter verbetering van merkwaarden voor haar klanten. Movico stuurt de verwachtingen op dit gebied al 24 jaar en dit is een fantastische kans om deel uit te maken van de volgende groei- en uitbreidingsfase, nu we de Britse markt betreden.”

Over Movico
Movico is een internationaal opererende specialist op het gebied van mobiele event marketing. Met een uitgebreid wagenpark van unieke promotionele voertuigen, stelt Movico merken in staat om effectief en efficiënt te communiceren met hun doelgroep op internationale evenementen, roadshows en tentoonstellingen. Movico levert mobiele voorzieningen van de beroemde sportevenementen zoals de Tour de France, de Dakar Rally, de Volvo Ocean Race, de marathon van Parijs, de FIS World Cup Alpine skiën en tal van wielerklassiekers. De vloot bestaat uit speciale voertuigen die kunnen worden omgezet in mobiele VIP-ruimtes, pers units en beursstands. Movico verhuurt de promotie-voertuigen met inbegrip van alle creatieve, logistieke, technische en organisatorische ondersteuning.

Momenteel rolt Movico wereldwijd marketing roadshows uit voor merken zoals Valeo, Grohe, Samsung, Huawei en Dimension Data over heel Europa, Rusland en Zuid-Afrika.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnement met Stefan Aspers, stefan@movico.nl,  M +31 629023307
Samsung roadshow Samsung roadshow Classic Express Classic Express Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics