1

Introducing the ultimate roadshow solution: the Expo Mobile 07

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 22 november 2016

Innoveren en continu ontwikkelen is erg belangrijk om onze opdrachtgevers én onze medewerkers te blijven inspireren! Vlak voor de zomer rolde er een nieuwe aanwinst binnen bij Movico. Voortbordurend op het grote succes van de Expo Mobile 06 (Samsung AC), zetten we vanaf deze zomer de Expo Mobile 07 in als dé ultieme roadshow oplossing! 

Deze roadshow trailer is een mooie uitbreiding van het huidige assortiment in dubbele uitschuivers. “Deze multifunctionele promotietrailer biedt onze klanten de mogelijkheid om hun merk of product in een tailor- made en unieke experience te presenteren”, aldus Stefan Aspers, Director Commerce & Marketing.

Het grote en open vloeroppervlak van meer dan 60 m2 kan volledig naar wens van de klant worden ingedeeld. De lange wanden zijn demontabel, snel verwisselbaar en uitermate geschikt om producten te presenteren. De geïntegreerde LED verlichting zorgt voor de juiste sfeer om een merk in de spotlights te zetten. Met het airco- en verwarmingssysteem wordt eenvoudig de gewenste temperatuur ingesteld en ook het installeren van AV-oplossingen is in een handomdraai te realiseren. 

“Met de ontwikkeling van deze exhibition trailer speelt Movico in op de groeiende vraag in de B2B roadshow branche: een volledig geoutilleerde mobiele oplossing met een groot vloeroppervlak en alles on board,” aldus Serge Danen, Director Technics & Transport. De Expo Mobile 07 betreed je via de elektrische schuifdeur aan de achterzijde en via een extra deur aan de voorzijde. Dit geeft de klant de vrijheid om een geheel eigen lay out te creëren, bijvoorbeeld meerdere demo ruimtes in één en dezelfde roadshow trailer.

Dankzij deze features kunnen compacte, maar ook de grotere, volumineuze producten, zoals consumer electronics, innovaties op gebied van healthcare of bijvoorbeeld onderdelen voor de automotive branche worden gepresenteerd en gedemonstreerd. “De Expo Mobile 07 is licht, ruim en biedt merken en producten letterlijk en figuurlijk het ultieme platform om live in contact te komen met hun doelgroep!”, sluit Stefan Aspers af.

Bekijk ook eens alle facts & figures  van de Expo Mobile 07. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow