Intussen bij Movico…

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 14 maart 2016

De eerste events van het seizoen hebben plaatsgevonden, meerdere roadshow trailers zijn de deur uit gegaan. Met andere woorden: de kop is eraf! Leuk om te weten is dat Movico achter de schermen kei hard aan het werk is om diverse objecten klaar te stomen voor de volgende events. Hierbij gaat ook revisie gepaard.

Movico’s technische dienst doet iedere dag weer versteld staan. Een kleine greep uit de revisie werkzaamheden: de Pers Tribunes zijn voorzien van volledig nieuwe boven dozen en inrichting, de Expo Mobile 06 heeft evenals de pers tribunes een volledige “face lift” wat betreft interieur ondergaan. Voor Huawei wordt de Expo Mobile 01 onderhouden en verbouwd, uiteraard volledig naar de wensen van de klant. Op logistiek oogpunt heeft Movico ook niet stil gestaan, er zijn namelijk diverse nieuwe vrachtwagen trekkers aangekocht.

Een ander, zeker niet onbelangrijk, weetje is dat er dit jaar meerdere jubilarissen zijn:

Op de technische dienst is Twan Graat dit jaar 10 jaar in dienst, ook Kevin Derks (Operations Coordinator) viert het tinnen jubileum. Tevens op de technische dienst mag Annet Claessen de hand worden geschud, zij viert dit jaar haar 15-jarig jubileum.

Allen gefeliciteerd! 

Hoewel niet altijd zichtbaar voor buitenstaanders staat Movico niet stil, maar blijven zij zich vernieuwen, zowel intern als richting de klant!

Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Classic Express Classic Express Val d'Isère Val d'Isère Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow