Let's go digital

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 25 oktober 2016

A better connected world, dat is het doel van Huawei.
Om dat doel te kunnen realiseren organiseert Huawei jaarlijks Huawei Connect. Afgelopen donderdag en vrijdag vond het event voor het eerst plaats in Europa, in Palais Brongniart in Parijs. Onze projectmanager Britt bracht op uitnodiging van Huawei een bezoek aan het event. 

Huawei Connect '16

Shape the Cloud
Huawei Connect richt zich vooral op business innovatie en partnerships. Onder het thema ‘Shape the Cloud’ kwamen leveranciers en klanten van Huawei uit heel Europa samen om informatie te delen.  Daarnaast werd er ook gedebatteerd over toekomstige technologieën en nieuwe business modellen die leidend zijn voor een wereldwijde digitale transformatie. Op de beursvloer werden de allernieuwste technologieën op het gebied van werken in de cloud gepresenteerd. “Met dit event gaf Huawei het startsein voor het realiseren van een digitaal ecosysteem”, vertelt Britt. 

Kortom, een event boordevol nieuwe ideeën en ontwikkelingen waarvan er een aantal ook door Huawei gepresenteerd worden met de Huawei roadshow die stopt bij klanten voor de deur. Uit ervaring blijkt dat een roadshow een uitgelezen kans is om nieuwe producten en systemen te promoten bij de doelgroep, daar waar die zich bevindt.

Huawei

Uitleg en demonstratie op locatie creëren begrip en gevoel bij een product. Daarnaast hoeven de producten maar één keer geïnstalleerd te worden waardoor tijd en kosten gespaard worden. “Voor Huawei ontwikkelde Movico een mobiel demonstratiecentrum. Op deze manier kunnen zij klanten in binnen- en buitenland op een efficiënte manier kennis laten maken met de producten en systemen”, licht Britt ten slotte toe.

De roadshow voor Huawei Connect rijdt nog door Europa tot November 2016.

Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia