Lovebuzz | Volop in beweging

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 29 november 2013


Onlangs is het startsein weer gegeven voor een nieuw tourseizoen van de LoveBuzz die in opdracht van Rutgers WPF langs eerste klassen van het vmbo en praktijkonderwijs gaat. In onze uitschuifbare promotietrailer Expo Mobile 1 kunnen de leerlingen op een interactieve manier kennis maken met thema’s als liefde en relaties.

Feest voor onderbouw

Niet alleen leerlingen zijn enthousiast over de komst van de LoveBuzz, het is een onderwijsmethode die goed aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Alle klassen die zich hebben aangemeld dingen automatisch mee naar de titel Lovebuzz-champ 2013-2014. De winnaar ontvangt de hoofdprijs: een feest voor de hele onderbouw van de school, verzorgd door een echte DJ.

Aanmelden

Voor het schooljaar 2013/2014 hebben veel scholen zich al aangemeld. Er zijn nog een aantal tourdagen te vergeven. Dus reserveer snel via www.lovebuzz.nl.

 

Classic Express Classic Express Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans