1

MEET THE KING!

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 12 augustus 2015

Algemeen directeur Wim van de Waarsenburg introduceert Koning Willem-Alexander in de wereld van mobiele eventmarketing tijdens de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht.

Na een rondleiding van burgemeester Jan van Zaanen en een ontmoeting met de Utrechtse Tourorganisatie sprak Koning Willem-Alexander met Wim van de Waarsenburg over de bijdrage die Movico levert in de Tour de France.

Koning Willem-Alexander werd geïnformeerd over hoe de vele hospitality units dagelijks worden op- en afgebouwd en daarna worden verplaatst naar de volgende locatie. “Het zijn altijd weer drie intensieve weken waar het gehele jaar naartoe wordt gewerkt”, vertelt van de Waarsenburg. “Mede de ervaring die Movico in deze 20 jaar heeft opgedaan en het vertrouwen van de organisatie in Movico, maken dit project tot een succes”.

Bij enkele trailers werd specifiek stilgestaan bij de technische aspecten, waaronder het in- en uitschuiven van de trailer. "Utrecht kan met heel Nederland trots zijn op het feit dat een Nederlands bedrijf zo’n grote bijdrage levert aan een festijn van wereldformaat”, sprak de Koning. Na de ontmoeting stapte de Koning in de volgauto om de tijdrit van Bram Tankink, rijdend voor Team LottoNL-Jumbo, van dichtbij te volgen.

Val d'Isère Val d'Isère 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow Classic Express Classic Express Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow