Movico gaat met 150 jaar innovatie van Valvoline on tour

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 26 augustus 2016

Ter ere van het 150-jarig jubileum van vooraanstaand en innovatief olie & smeermiddelen specialist Valvoline, lanceerde Movico afgelopen April een roadshow door Europa ter demonstratie en training van de nieuwste producten van Valvoline.

De belangrijkste taak voor Movico was om dé eye-catcher op beurzen en events te creëren. Hierbij werd gekozen voor de Giant Expo 2,  een van Movico haar grootste faciliteiten die de ruimte biedt aan een groot aantal bezoekers. 

De bovenverdieping van deze truck is compleet uitgerust met diverse audio en video apparatuur, ter visualisering van de presentaties en trainingen. De onderste verdieping kon daarom compleet worden ingericht ter verwelkoming van de gasten en het tentoonstellen van diverse nieuwe producten. Juist de mogelijkheid tot het combineren van product promotie en het geven van presentaties in één faciliteit, maakte het ideaal voor Valvoline om met de Giant Expo 2 de weg op te gaan. 

Bezoekers reageerden enthousiast op de opvallende en innovatieve manier van promotie en training waarmee Valvoline Europa doorkruiste. Gedurende een periode van 12 weken heeft de roadshow succesvol meerdere events en beurzen bezocht op 20 locaties in Europa.

Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia