Movico heeft de winterstop optimaal benut!

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 13 maart 2015

Niet alleen is de Movico vloot onderworpen aan een grondige inspectie, ook Team Movico heeft toegeslagen op de 'transfermarkt'. Op 3 posities is het team versterkt met toptalenten uit de regio.

  • Ruud Beerten (28 jaar uit Budel) heeft zijn eerste kilometers er al op zitten voor Movico. Als Operations Coordinator zal hij ervoor zorgen dat alle klanten op en top worden bediend. Of het nu roadshow, sport event of exhibition is, Ruud is van alle markten thuis. Hij houdt van sporten, zo klimt hij graag op zijn stalen ros of trekt z'n hardloopschoenen aan.
  • De Technische Dienst verwelkomt Job van Hout! Deze benjamin met zijn brede interesse voor techniek zal de Movico vloot in perfecte staat houden. Ondanks zijn jonge leeftijd (20 jaar) heeft Job al de nodige werkervaring opgedaan bij Alphacan . Job woont in Boerdonk en houdt van fitness en uitgaan met z'n maten. Job over zijn transfer; "Movico lijkt mij een prachtig bedrijf om ervaring op te doen in een unieke tak van sport."
  • Last but not least is de laatste aanwinst! Denise Vogels heeft de felbegeerde positie als Junior Project Manager weten te bemachtigen. Denise was tot voor kort Account Manager Internal Sales bij Kingspan Unidek en verruilt de bouwwereld voor de dynamische wereld van sport, marketing roadshows en exhibitions. Denise is 26 jaar, woont in het pittoreske Bakel en houdt van reizen, sporten en bezoekt graag festivals. Denise's reactie op de keuze van Movico voor haar; "Ik zie mijn overstap als een unieke uitdaging bij het allerleukste bedrijf van Brabant en ver daarbuiten!"


Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Classic Express Classic Express Flanders Classics Flanders Classics Giro d'Italia Giro d'Italia