Movico maakt haar debuut in de paardensport bij de Waregem Koerse

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 02 september 2016

Al bijna 170 jaar is de Waregem Koerse één van de meeste befaamde wedrennen onder de paardensport. Het sport evenement vond dit jaar plaats op 30 augustus en werd voor het eerst facilitair ondersteund door Movico.

Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers en drukte rond het compleet vernieuwde Hippodroom, schakelde de organisatie de hulp van Movico in. Door Mobiele Pers Units in te zetten, kon aan ca. 40 reporters een werkplek worden aangeboden. De Pers Units stonden direct aan het parcours, waarbij men een goed zicht had op het event.  

Iedere Pers Unit biedt aan 20 reporters ruimte voor verslaggeving direct aan de racebaan. Vanwege de dubbele verdieping nemen deze units relatief weinig ruimte in beslag. De ruimtes zijn compleet gemeubileerd en in indeling aan te passen , vanwege de demontabele wanden. Internet- en elektriciteitsaansluitingen zijn standaard voorzien, iedere reporter kan daarmee met meerdere PC- en AV materialen zijn werk zorgeloos uitvoeren.

De 169e editie was een groot succes, zo bleek uit het enorme bezoekersaantal. Op naar de 170e, waar Movico hopelijk haar facilitaire bijdrage aan de paardensport kan voortzetten!

Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère