Movico verschijnt met versterking aan de start

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 28 januari 2016

We staan aan de start van een prachtig nieuw seizoen. De afgelopen maanden is onze vloot aan een grondige inspectie onderworpen en heeft ook het team van Movico een upgrade gehad. Er is op maar liefst vier posities versterking binnengehaald!

Wellicht heeft u hem al gezien of gesproken, Ivo Kuijpers startte in augustus als Financial Controller bij Movico. Voorheen was hij werkzaam als Credit Controller bij ACES Direct in Tilburg. Als echte wielerfanaat nam hij afscheid van de IT branche en greep hij deze uitdaging met beide handen aan. Ivo is 32 jaar, woont in Deurne, houdt niet alleen van Marloes en Len, maar ook van cijfers!

Britt van der Velde is in december ons project management team komen versterken. Britt was tot voor kort Marketing Manager bij Proud 24•7 in Son en Breugel . Ze verruilde de kappersbranche voor een nieuw avontuur in de wereld van mobiele event marketing. Samen met Noud van de Mortel kan zij haar energie en passie kwijt in alle tot de verbeelding sprekende concepten en projecten voor Marketing Roadshows en Exhibitions. Britt is 27 jaar, woont samen met Rob in Weert en houdt van sporten en reizen.

In januari is ook Matthijs Smit uit Meteren ons project management team komen versterken. Matthijs is 28 jaar, gaat dit jaar trouwen met grote liefde Nicole en is een echte sportliefhebber. Hij gaat samen met Denise Vogels de projecten en kansen in de wereld van de Sports Events opvolgen. Sports Events zijn hem niet vreemd. Tot voor kort was hij werkzaam als Head of Commerce bij MySports in Hilversum.

Onze nieuwste aanwinst is Maikel de Keizer. Per 1 februari komt hij onze technische dienst versterken. Maikel gaat starten als Technician waarbij hij onderhoud, storingen en reparaties van zowel onze objecten als trekkende voertuigen op zich gaat nemen. Tot voor kort was Maikel hoofd service afdeling bij Knapen trailers in Deurne. Maikel is 33 jaar en woont samen met Bianca en hun drie kinderen in Meijel.

Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow Huawei Huawei