Movico wederom on the road met Samsung Innovation Roadshow Tour

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 09 augustus 2016

In opdracht van Samsung Electronics Europe lanceerde Movico in juni voor de tweede keer dit jaar de Samsung Innovation Roadshow Tour. Dit keer niet voor Samsung Airconditioning, maar voor de collega’s van Samsung Display. 

Deze marketing tool biedt Samsung Display de mogelijkheid om haar innovatieve producten en nieuwe technologieën in een relatief korte termijn te presenteren en demonstreren aan klanten en partners in heel Europa. 

Voor deze roadshow koos Samsung voor de Promocombi 4 vanwege het open karakter. Deze mobiele showroom biedt hen de mogelijkheid om naast de indoor (LED) schermen ook de outdoor (LED) schermen te presenteren in verschillende weersomstandigheden. 

In juni startte de roadshow in Frankrijk. Na een korte zomerstop wordt de roadshow vanaf eind augustus vervolgd en worden onder andere klanten en partners in Duitsland, Griekenland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk bezocht. 

Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express Flanders Classics Flanders Classics 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia