Nieuw gezicht bij Movico

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 21 augustus 2014

Sander Barents

Sander Barents, 33 jaar, getrouwd en woonachtig in Venray. Misschien heeft u hem al gezien of gesproken. Onze Manager New Business die sinds april dit jaar ons team is komen versterken. Een mensgerichte, sportieve en creatieve geest die volledig gefocust is op “the best interest” van onze bestaande en nieuwe klanten. Hij is in staat mee te denken met uw organisatie op alle niveaus, zowel binnen het hoger management als operationeel.

Sport en bedrijfsleven
Zijn drive en passie komen niet uit de lucht vallen. In zijn vrije tijd traint hij een dames handbalteam uit Venlo dat in de eredivisie speelt. Een ambitieuze taak waarbij alles draait om presteren wanneer het er op aan komt. Zo ligt ook bij Movico zijn volledige focus op het toewerken naar een hoogtepunt. De inzet van een mobile hospitality, experience of training center voor uw roadshow of exhibition.

Full service model
Sander helpt u graag om uw doelen te realiseren en denkt graag al in een vroeg stadium met u mee zodat u altijd de beste en meest efficiënte keuzes maakt. Onze full service mentaliteit heeft ook Sander daarmee volledig omarmt. Zelfs uw ruwe concept of idee is bij hem in goede handen. Samen zorgen we ervoor dat uw project een maximale return on investment genereert.

24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Huawei Huawei Samsung roadshow Samsung roadshow Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère