Nieuw seizoen, nieuw jasje!

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 04 november 2016

Daar waar fantastische nieuwe aanvragen voor 2017 binnenkomen, wordt ook achter de schermen weer hard gewerkt om Movico klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Tijd om het Movico team, dat flink versterkt is, opnieuw op de foto te zetten. Et voilà, vanaf vandaag is onze lijst van knappe koppen up-to-date en terug te vinden op onze website.

Om onze service in de toekomst te kunnen blijven verbeteren en optimaal te kunnen presteren, verwelkomt Movico dit jaar weer versterking op een aantal posities. Onder leiding van CEO Rogier Wentink, worden flinke stappen ondernomen om het komende jaar onze (potentiële) klanten nog beter te kunnen helpen bij hun wensen en behoeften.

Perry van Vught heb je wellicht al eens gezien of gesproken op kantoor of op locatie. Perry begon zijn carrière bij Movico ruim 11 jaar geleden als freelance Operations Coördinator en is met zijn kennis en ervaring doorgegroeid tot Integraal Proces Manager. Hij vormt de schakel tussen Projectmanagement en Technische Dienst, waarbij hij zich bezighoudt met de calculatie en inkoop voor onze tailormade projecten. Daarnaast is hij als lean-coördinator de aanjager van continue verbetering van verschillende processen binnen Movico.

Na haar studie International Business and Languages is Hilde Verberne in juni ons team komen versterken als medewerker office en project management support. Zij ondersteunt onze cliënt managers en projectmanagers bij zowel de sports events als marketing events.  Daarnaast houdt zij zich bezig met het verbeteren van onze (online) marketing en communicatie. 

Ook Joris Verhaegh is al een tijd aan de slag als Junior Project Manager Logistics. Samen met John is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons magazijn. De afgelopen maanden hebben zij de processen in ons magazijn flink aangepakt en verbetert voor nog meer efficiëntie. 

On the road hebben we dit jaar versterking gekregen van Gerard Sanders. Onze nieuwe Operations Coördinator heeft zowel roadshow projecten als Samsung Display en Valeo, als verschillende sportevenementen zoals Waregem Koerse en Eneco Tour succesvol gecoördineerd. 

Val d'Isère Val d'Isère Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Flanders Classics Flanders Classics Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow