Nu met 2 exhibition trailers naar de Medica

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 28 november 2013

Professionele ontvangstruimte voor Alere

Medica de grootste Healthcare beurs van Europa staat weer voor de deur. Van 20 tot 23 november zullen in de Messe van Düsseldorf weer vele internationale toeleveranciers op het gebied van healthcare en life science zich presenteren.  Net als vorig jaar zal Movico voor het bedrijf Alere de Giant Expo 02 op het buitenterrein van de beurshallen plaatsen. Het creëren van een rustige plek om gesprekken met relaties te kunnen voeren in een professioneel ingerichte ontvangstruimte is goed bevallen.

Lees hier meer

 

Multifunctionele hospitality voor Samsung

Zo is het idee ook aangekomen bij Samsung Health Medical Equipment, die meteen een soortgelijke oplossing in de beursplannen heeft meegenomen. Zo zal ook de Giant Expo 03 op het beursterrein te vinden zijn voor de ontvangst van internationale gasten en dealers van Samsung. De unit kent twee ruime verdiepingen, waarvan er één als loungeruimte fungeert en de ander als presentatieruimte voor staff- en dealermeetings.

Uiteraard is tijdens de beurs een operations coördinator van Movico aanwezig, zodat beide bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van de Giant Expo's.

Lees hier meer

 

 

 

 

Samsung roadshow Samsung roadshow Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère Giro d'Italia Giro d'Italia