On tour met Movico: de kracht van een roadshow

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 09 september 2016

Het creëren van een onvergetelijke persoonlijke ervaring waarvan de boodschap nog lang blijft hangen, dat is het doel van marketing campagnes. En hoe kan die ervaring beter gedeeld worden dan met een eigen unieke roadshow

Richter & Frenzel

De succesvolle samenwerkingen met toonaangevende bedrijven als Samsung, Huawei en Valvoline bewijzen dat ook dit jaar weer. Of het nu het lanceren van innovaties, de promotie van de nieuwste producten, het creëren van merkbekendheid of het versterken van zakenrelaties betreft, een roadshow zorgt voor enorme impact en voortreffelijke ROI.
Wat maakt een roadshow tot de últieme marketingtool?

#1 Mobiliteit 
Of u nu nationaal, internationaal of wereldwijd de markt wilt veroveren, met een roadshow bent u altijd flexibel én zichtbaar. 

#2 Bezoek aan iedere gewenste locatie
U bepaalt waar en wanneer het evenement plaatsvindt. Wilt u meerdere beurzen en events combineren? Of juist uw klanten door heel Europa met een persoonlijk bezoek verrassen? 

#3 Onverdeelde aandacht 
Concurrenten niet gezien. Bezoek bij een klant voor de deur, bereiken van een specifieke doelgroep midden in het stadscentrum, alle aandacht is gericht op uw merk, product en campagne!

#4 Unieke beleving
Klantbeleving, daar draait het om. Het creëren van de perfecte look & feel gecombineerd met een persoonlijke benadering, maakt de tour tot een unieke belevenis welke een blijvende indruk maakt.

#5 Maximaal marketing rendement                                                                             
Hoe? U beschikt nu over een eyecatcher op locatie én op de weg! Daarbij bezoekt u direct de juiste doelgroep, wat resulteert in een hogere kwaliteit van leads.

Andre Myny, Managing Director at Koh Young, bevestigde: "De Europese Koh Young Truck Tour heeft ons in staat gesteld om klanten te bezoeken, die we normaal niet hadden kunnen bereiken, op hun locatie. Naast het promotie-effect, was de stijging van de verkoop de belangrijkste doelstelling en het loonde. Het introduceren van uw operationele producten voor de deur van uw klanten is beter dan beurzen om uw doelgroep te bereiken."

Kortom, de sleutel tot succes: een roadshow heeft u helemaal zelf in de hand. En Movico helpt daar graag bij! Ons team van specialisten zet zich volledig in om samen die unieke beleving te creëren en te realiseren. Van begin tot eind wordt meegedacht in concept en ontwerp en alles wat daarbij komt kijken. Boordevol creatieve ideeën?
Wij geven graag persoonlijk advies, dus neem gerust contact met ons op!

 
 

 

 
Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Classic Express Classic Express