1

Onzichtbaar aanwezig op WK Wielrennen 2014

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 08 oktober 2014

UCI Road Cycling Worlds Ponferrada 2014 Voor een organisatie als wereldwielerbond UCI is het belangrijk dat een betrokken partij ook letterlijk betrokken is bij een evenement als het WK Wielrennen, dit jaar gehouden in het Spaanse Ponferrada. Die toewijding begint al bij onze bijdrage aan een goede voorbereiding, gedegen advies en betrouwbare afspraken maar blijkt vooral tijdens zo’n wielerweek.

Gastheer
Onze operator die tijdens het gehele evenement aanwezig is zorgt ervoor dat de organisatie, de pers en de media zich volledig kunnen focussen op hun taken. ‘Na afloop van het WK ontving ik complimenten over onze service ter plaatse. Onze rol als gastheer van de units wordt gezien en gewaardeerd.” aldus onze verantwoordelijke operator.

Service
We zorgen naast de op- en afbouw, voor het openen en sluiten van de commentaarposities en het Swiss Timing mobiele kantoor voor tijdwaarneming. Ook de schoonmaak en het verzorgen van hand- en spandiensten vinden wij vanzelfsprekend bij onze service mentaliteit horen. We zorgen onzichtbaar voor zichtbare meerwaarde.

UCI Road Cycling Worlds Ponferrada 2014
UCI Road Cycling Worlds Ponferrada 2014

Flanders Classics Flanders Classics Val d'Isère Val d'Isère 24h du mans 24h du mans Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Huawei Huawei Classic Express Classic Express Samsung roadshow Samsung roadshow