1

Philips HealthTech op het ECR Congres in Wenen

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 19 maart 2015

Het European Congress of Radiology (ECR), een beurs voor specialisten op het gebied van radiologie, academici, en biomedische wetenschappers, werd dit jaar gehouden van 4 - 8 maart in Wenen. Philips, een bekende klant van Movico, was een van de genodigden. En aangezien het bedrijf de beurs dit jaar bezoekt met een speciale boodschap, namelijk het samenvoegen van de divisies Healthcare en Electronics, werd Movico ingeschakeld voor de organisatie van een originele mobiele communicatie actie. 

Om de HealthTech fusie in het bijzonder onder de aandacht van de beursbezoekers te brengen, besloot het bedrijf niet alleen binnen deel te nemen met een stand op de beursvloer, maar ook een mobiele beursstand op het buitenterrein te plaatsen. Een extra eyecatcher op locatie!

Communits Outdoor Stand

Communits als publiekstrekker
Voor dit project viel de keuze op onze Communits, modulaire containers met een afmeting van 6.06m x 2.45m, die met gemak naar iedere locatie kunnen worden getransporteerd (tot 8 containers per transport!). De Communits vormen standaard een open constructie, die volledig naar de wens van de klant gevuld kan worden met wanden, deuren, of glasschuifdeuren. Philips HealthTech koos ervoor om 2 Communits in de lengte met elkaar te verbinden om zo een groot voetgangerspubliek te bereiken op weg naar de ingang van het beursgebouw.

Binnen in de Communits worden bezoekers verwelkomt met een presentatie en demonstratie van de nieuwste machines op het gebied van HealthTech voor consumenten.

Eye catcher for foot traffic

Interior Communits

Een kleine terugblik met het oog op toekomstplannen voor Philips
In 2014 heeft Movico voor
Philips Healthcare een roadshow georganiseerd langs Europese ziekenhuizen en congressen. Op vergelijkbare wijze heeft Philips voor ogen in 2015 diverse congressen en evenementen te ondersteunen met een promotietrailer voor het effectief communiceren van de nieuwe divisie HealthTech. Voor de realisatie hiervan is Philips in gesprek met Movico.

Philips Healthcare Roadshow

Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia Samsung roadshow Samsung roadshow Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Val d'Isère Val d'Isère Huawei Huawei