1

Prima inzet UCI RWC Firenze

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 10 oktober 2013

 

De gasten van de VIP hospitality unit Multi 1 hebben dit jaar de wedstrijden niet alleen op de voet kunnen volgen vanaf één van de terrassen, maar ook op een 6 m2 groot LED-scherm wat aan de buitenzijde is bevestigd.

Maar ook binnen was het goed toeven in de volledig door ons ingerichte ruimtes. Gelukkig zat de pers er ook comfortabel en droog bij, want met tijden viel het met bakken uit de lucht. Zeker tijdens de wedstrijd voor de profs op de laatste zondag waarbij veel renners zijn uitgevallen vanwege het slechte weer. 

In onze Giant Expo 2 heeft dit jaar de tijdmeting door TISSOT plaats gevonden en gaf de speaker het commentaar aan de finishlijn. Gelukkig was er geen commentaar op ons optreden en gaan we ervan uit volgend jaar weer gewoon aan de start te verschijnen, dan in Ponferrada (ESP).

Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei 24h du mans 24h du mans