1

Projectmanagement Movico koerst Ronde van Vlaanderen

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 08 april 2014

Waar Noud 2 jaar geleden nog alleen met zijn fiets over de kasseien van België rondom Oudenaarde snelde, heeft zijn collega Bart hem dit jaar vergezeld. Tijdens de 140 km lange Ronde van Vlaanderen hebben ze elkaar richting onze eigen finishstraat gecoacht waar zij met een keurige tijd de finishboog passeerden. Een schitterende tocht met een aantal pittige klimmen, maar voor onze sportievelingen slechts een oefening voor het echte werk tijdens de triatlonwedstrijd Iron Man te Lanzarote op 20 september. Daar gaat het duo 1,5  kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen om daarna de tocht af te sluiten met een halve marathon.

De fanatieke heren hebben vooral genoten van het enthousiasme van de Belgen, waar de wielersport zichtbaar door de aderen stroomt. Al met al is het een sportief weekend geweest met een Bourgondisch tintje, waarbij zondag alle aandacht uit kon gaan naar de relatie met de organisatie Flanders Classics en omringende partijen. Na de Ronde van Vlaanderen als vierde race in rij hebben we er nog een aantal te gaan in de serie voorjaarsklassiekers van Flanders Classics.

RVV Bart&Noud

RVV_finish

Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Samsung roadshow Samsung roadshow Classic Express Classic Express